InCompany

Naar een rookvrije organisatie!

Hoe gaat u als werkgever om met roken in uw organisatie? Wat is uw beleid? Helpt u medewerkers actief te stoppen met roken? Waarom eigenlijk nog niet? Elke medewerker die stopt, levert pure winst op in gezondheid, humeur én productiviteit. Het is bovendien een employee benefit die zeer gewaardeerd wordt. Door rokers zelf, hun naasten en de collega’s op de werkvloer. En door toekomstige werknemers die graag in een organisatie werken die investeert in gezondheid.  Start nu met Sisser!

Sisser InCompany is een succesvol programma voor bedrijven en instellingen. Het biedt intensieve en effectieve begeleiding bij het definitief stoppen met roken. Sisser bevrijdt medewerkers van hun verslaving en verbetert direct hun gezondheid. De hele organisatie knapt ervan op! De productiviteit gaat omhoog, het verzuim vermindert. Niet-rokende medewerkers krijgen een frissere en meer ontspannen werkomgeving. Geen scheve ogen meer vanwege rookpauzes.

Investeer in rookvrije medewerkers – dat betaalt zich in veelvoud terug.

Hoe mooi is het als uw organisatie 100% rookvrij is? Voeg stoppen met roken toe aan uw arbeidsvoorwaardenpakket. Sisser biedt effectieve ondersteuning op maat met een InCompany programma. De kosten zijn een bedrijfsinvesteringspost die zich in veelvoud terugbetaalt.
Daarnaast kan dit traject ook aangemerkt worden als coachingtraject waardoor het meerdere doelen dient. Sisser InCompany is een initiatief van Instituut Sprinng en wordt uitgevoerd in samenwerking met GGZ-instelling voor verslavingszorg Spoor6.

Oktober = stoptober

Oktober is de nationale maand voor stoppen met roken. De ideale gelegenheid om uw organisatie rookvrij te maken en uw medewerkers een gezonder leven en werken te gunnen. Doet u mee? Stuur een e-mail naar sisser@instituutsprinng.nl  of bel ons.

Traject op maat

Sisser InCompany is een op maat gesneden traject van 6 maanden dat in nauw overleg met de werkgever wordt ingericht. De coaches en specialisten van Sisser werken bij u op locatie. Daarnaast verblijven medewerkers die aan het programma meedoen tweemaal een lang weekend intern op een locatie in Nederland. Dit is noodzakelijk om de detox goed te begeleiden en samen intensief te werken aan een nieuw leven zonder roken.
De Sisser-training is een waardevol cadeau voor uw (nu nog) rokende medewerkers. We denken graag mee over een training of coachtraject voor uw medewerkers die niet roken. Zo krijgen zij ook een beloning voor het niet roken en voor de steun die zij geven aan de stoppende collega’s. De investering kan aangemerkt worden als training en in het personeelsdossier vastgelegd worden als aangeboden begeleiding voor een gezonder leven.