Team Instituut Sprinng

Instituut Sprinng biedt leiders een blijvend nieuw perspectief voor persoonlijk leiderschap. Er is een uniek begeleidingstraject ontwikkeld voor mensen die op wat voor manier dan ook vastgelopen zijn of dat zien aankomen. Maar ook voor diegene in een goede periode van hun leven. Besef dat als je in goede tijden in jezelf investeert, dit zich in de toekomst zeker terugverdient! Het traject is op maat ontwikkeld voor leiders die zich willen ontwikkelen. Of die kampen met burn-out, depressie of andere vormen van (verslavings)problemen. Dankzij een deskundig en multidisciplinair team kunnen wij hen een nieuwe toekomst bieden.

Op weg naar een nieuwe toekomst

De aanpak is holistisch. Onze ondersteuning op maat bestaat uit een breed aanbod aan professionele hulp en zorg. Zoals: vele vormen van coaching, verslavingszorg, voedingsadvies, conditieopbouw, mindfullness, yoga, relatietherapie, managementtraining of begeleiding. De holistische benadering en aanpak hebben een even zo belangrijke plaats in de begeleiding. Niets blijft onderbelicht. Allerlei vormen van anders denken en kijken zijn immers een bron van inzicht en daardoor van groei. Daarnaast zijn er onderdelen van zorg die wij uitbesteden aan gespecialiseerde organisaties. Zo waarborgen wij de beste zorg voor onze deelnemers. Alles zal in goed overleg en instemming worden geregeld. Veiligheid en vertrouwelijkheid zijn de rode draad bij alles wat we doen.

Ontmoet de mensen van Team Sprinng

Vera van de Ven is grondlegger van Instituut Sprinng. Zij begeleidt al jaren met veel succes vanuit InnEarth mensen die willen veranderen. Met als doel vanuit vrijheid en creativiteit het potentieel tot bloei te laten komen. En daardoor maximaal persoonlijk in staat zijn te groeien. Vera heeft in Instituut Sprinng een bijzonder multidisciplinair team bij elkaar gebracht. Daarmee helpt zij leiders met een verantwoordelijke en veeleisende positie om op een veilige en anonieme plek op adem te komen en zich persoonlijk te ontwikkelen. De teamleden vullen elkaar perfect aan in expertise en aanpak. In Nunspeet en Chenaud (Frankrijk) heeft Instituut Sprinng eigen vestigingen. We werken ook op andere locaties in Nederland.